WEKO3
アイテム / Identification of characteristic aroma components and study on quality stabilization in rice-flavor baijiu / Diss_印 -_RNK973_2020
Diss_印 -_RNK973_2020
ファイル | ライセンス |
---|---|
Diss_印 -_RNK973_2020.pdf (2.3 MB) sha256 f46361b7f7b6a54832855789dce839e858ffce6c76b7be7a2dca7c08cca29844 |
公開日 | 2020-05-19 | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
ファイル名 | Diss_印 -_RNK973_2020.pdf | |||||
本文URL | https://ir.kagoshima-u.ac.jp/record/15165/files/Diss_印 -_RNK973_2020.pdf | |||||
ラベル | Diss_印 -_RNK973_2020 | |||||
オブジェクトタイプ | fulltext | |||||
フォーマット | application/pdf | |||||
サイズ | 2.3 MB |
Version | Date Modified | Object File Name | File Size | File Hash Value | Contributor Name | Show/Hide |
---|